بانک آمریکا: اقتصاد آمریکا به‌زودی ماهانه ۱۷۵ هزار شغل از دست می‌دهد

بانک آمریکا: اقتصاد آمریکا به‌زودی ماهانه 175 هزار شغل از دست می‌دهد

بانک آمریکا هشدار داد سیاست سختگیرانه بانک مرکزی در افزایش نرخ بهره بازار کار را تضعیف کرده و باعث از دست رفتن ماهانه ۱۷۵ هزار شغل طی سه‌ماهه اول ۲۰۲۳ خواهد شد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سی‌ان‌ان، بانک آمریکا هشدار داد مقابله بانک مرکزی برای مهار تورم باعث می‌شود اقتصاد آمریکا از اوایل سال آینده میلادی ماهانه ده‌ها هزار شغل از دست بدهد.

درست است که عملکرد بازار کار آمریکا در ماه سپتامبر بهتر از حد انتظار بوده، اما سیاست بانک مرکزی در افزایش مداوم نرخ بهره تقاضا برای تمام کالاها از خودرو گرفته تا خانه و وسایل منزل را پایین آورده و این روند را تغییر می‌دهد.

بانک آمریکا طی گزارشی به مشتریان خود گفت سرعت رشد اشتغال در سه‌ماهه پایانی سال جاری میلادی نصف خواهد شد.

در این گزارش آمده‌است با افزایش فشار ناشی از مبارزه فدرال رزرو با تورم، لیست حقوق‌بگیران بخش غیر کشاورزی از ابتدای سال آینده میلادی رو به کاهش می‌رود و باعث از دست رفتن ماهانه 175 هزار شغل طی سه‌ماهه اول 2023 خواهد شد. جدول‌های منتشرشده توسط این بانک نشان می‌دهند از دست رفتن مشاغل در آمریکا در کل سال آینده میلادی ادامه خواهد یافت.

گزارش وزارت کار آمریکا از آمار اشتغال در این کشور که هفته گذشته منتشر شد نشان می‌داد با وجود کند شدن روند رشد اشتغال در آمریکا، 263 هزار شغل در ماه سپتامبر ایجادشده که بالاتر از حد انتظار بوده‌است. نرخ بیکاری در آمریکا تا 3.5 درصد پایین آمده‌است.

مایکل گاپن، سرپرست اقتصاددان‌های بانک آمریکا در یک مصاحبه تلفنی با سی‌ان‌ان گفت نرخ بیکاری در آمریکا در سال آینده میلادی تا 5 یا 5.5 درصد افزایش می‌یابد. این در حالی است که فدرال‌رزرو این رقم را 4.4 درصد پیش‌بینی می‌کند.

بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را با بیشترین سرعت طی 40 سال گذشته افزایش می‌دهد تا تورم را مهار کند و این شرایط باعث رکود اقتصاد آمریکا خواهد شد و بازار کار در این کشور را طی 6 ماه آینده تضعیف می‌کند.

انتهای پیام/8

 
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon
مدیران