علوم پزشکی اراک رتبه دوم دانشگاه‌های کشور را کسب کرد + تصویر

علوم پزشکی اراک رتبه دوم دانشگاه‌های کشور را کسب کرد + تصویر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: علوم پزشکی اراک رتبه دوم دانشگاه‌های کشور را کسب کرد.

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علیرضا امانی شامگاه چهارشنبه در افتتاح کنگره میان دوره‌ای انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران با اشاره به کسب رتبه دوم کشوری دانشگاه اراک، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی یکی از بهترین دانشگاه‌ها در حوزه آموزش پزشکی در کشور است که از میان دانشگاه‌های کشور، دانشگاه اراک موفق به کسب رتبه دوم در کشور شد که براساس شاخص‌های رتبه‌بندی باید تلاش شود در سال‌های آتی جایگاه دانشگاه را ارتقا بخشیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: امیدواریم کنگره میان دوره‌ای مغز و اعصاب سبب رشد جراحی مغز و اعصاب کشور شود چرا که در استان مرکزی ظرفیت‌های بالایی برای حمایت از علم و توسعه علمی کشور وجود دارد.

ارسال 72 مقاله از نقاط مختلف کشور به دبیرخانه

علیرضا کمالی، دبیر اجرایی کنگره میان دوره‌ای انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران نیز در این مراسم، اظهار داشت: برنامه‌ریزی کنگره مربوط به سال 98 بود که به دلیل بیماری کرونا متوقف شد و مجدد در  اردیبهشت‌ماه امسال برنامه‌ریزی برای برگزاری کنگره در مهرماه انجام شد و اطلاع‌رسانی از شش ماه قبل انجام شده است.

وی افزود: در این مدت 72 مقاله از نقاط مختلف کشور به دبیرخانه ارسال شد که 58 مقاله در قالب سخنرانی پذیرفته شد که این همایش در سه روز از تاریخ 27 تا 29 مهرماه ادامه دارد.

دبیر اجرایی کنگره میان دوره‌ای انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران تصریح کرد: موضوعات مدنظر شامل ستون فقرات، عروق مغز و تومورها، تروماها، مباحث عمومی و اختصاصی است، در کنار این کنگره بازدید از روستای تاریخی هزاوه در روز جمعه ترتیب داده شده است.

فرامرز ثمینی، جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات نیز در این آیین، اظهار داشت: رشته جراحی اعصاب یکی از جذاب‌ترین رشته‌های پزشکی است، چرا که با یکی از ناشناخته‌ترین ارگان‌های بدن روبه‌رو هستیم و فضا برای تحقیق و مطالعه در این حوزه بسیار زیاد است.

وی افزود: کاهش انگیزه در بین اساتید جوان و دانشجویان تخصصی ناشی از  مسائل مالی و معیشتی و کمبود تجهیزات آموزشی تحقیقاتی نقاط قوت و ضعف در حوزه رشته جراحی مغز و اعصاب است که به عنوان دو چالش مهم مطرح است.

این جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات خاطرنشان کرد: هم اکنون 20 مرکز فعال آکادمیک در کشور وجود دارد و تمام اعمال جراحی مغز و اعصاب در کشور قابلیت انجام دارند همچنین حدود 85 دستیار تخصصی در حوزه جراحی تقدیم کشور می‌شود.

ثمینی عنوان کرد: حل مشکلات اساتید جوان به جهت افزایش انگیزه از الزامات است بنابراین ارتقای دوره‌های جراحی و لزوم ارتقای کیفیت کار آموزش بدون نیاز به افزایش مراکز آموزشی، فعال کردن مراکز تحقیقاتی، جذب دانشجویان مستعد خارجی و پیشتازی ایران در منطقه و آسیا به جهت توریستم درمانی نیاز است.

به گزارش تسنیم، کنگره میان دوره‌ای انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران به مدت 3 روز ادامه دارد که در نخستین روز کنگره دالوندی، متخصص مغز و اعصاب استان مرکزی تجلیل شد.

انتهای پیام/711/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon