سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی ۳ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند

سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی 3 هزار میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس اظهار کرد: در قانون جهش تولید دانش‌بنیان و در یکی از بندهای آن مصوب کردیم که یک ۳ هزار میلیارد تومان دیگر، سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی افزایش پیدا کند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سیدمحسن دهنوی رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: لایحه بودجه 1402 را هنوز دولت به مجلس ارائه نداده است و در مرحله پیش‌نویس است. ما در فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی با همکاران خود در مجلس یکی از محورهایی که مورد توجه قرار دادیم افزایش اعتبار تبصره 16 است و مقدار آن نیز مشخص نیست چراکه سقف لایحه‌ بودجه‌ای که دولت ارائه می‌دهد هنوز تعیین نشده است.

دهنوی تصریح کرد: این افزایش اعتبار با قید این موضوع انجام می‌شود که امسال سال دانش‌بنیان‌ها است و باید توجه ویژه‌‌تری به موضوع اقتصاد شود.

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی گفت:‌ صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان نهاد مالی که برای ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کردیم، چندین سال است که نه تنها تقویت نشده است بلکه تضعیف نیز شده است یعنی یک سرمایه 3 هزار میلیارد تومانی اولی داشته است که به قیمت روز دلار، یک میلیارد دلار سرمایه صندوق بوده است و امروز سرمایه صندوق همان 3 هزار میلیارد تومان است که به قیمت دلار امروز کمتر از 100 میلیون دلار می‌شود.

وی بیان کرد: در قانون جهش تولید دانش‌بنیان در یکی از بندهای آن مصوب کردیم که یک 3 هزار میلیارد تومان دیگر سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی افزایش پیدا کند. از طرفی در قانون بودجه امسال نیز دو بند برای افزایش سرمایه صندوق آمده است اما متأسفانه تاکنون سازمان برنامه و بودجه به عنوان متولی به هیچ کدام از این بندهای مصوب عمل نکرده است!

دهنوی گفت:‌ ما در این زمینه مکاتباتی انجام دادیم و حتی در جلسه‌ای در خدمت ریاست محترم جمهوری و در جلسه شورای راهبری دانش‌بنیان این موضوع طرح شد و شخص رئیس‌جمهور در این زمینه دغدغه داشتند و دستور دادند تا این موضوع اجرایی شود و ما امیدواریم سازمان برنامه و بودجه به تکلیف قانونی خود در این موضوع عمل کند.

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:‌ یک مسئله مهمی که شرکت‌های دانش‌بنیان در شبکه بانکی با آن مواجه هستند موضوع "وثیقه‌"ها است. شرکت‌های دانش‌بنیان چون عمدتاً شرکت‌های نوپا هستند خیلی اموال و املاک بزرگی برای وثیقه گذاشتن، ندارند اما در عوض این شرکت‌ها دارایی‌های نامشهود بسیاری دارند.

وی ادامه داد:‌ دارایی این شرکت‌ها، دانش‌ فنی آنها است. ما در قانون جهش تولید دانش‌بنیان بندی را آوردیم که ضمانت‌نامه صندوق نوآوری و شکوفایی و ضمانت‌نامه صندوق‌های پژوهش و فناوری را بانک‌ها به عنوان وثیقه قبول کنند. امروز آیین‌نامه اجرایی این بند قانون در حال تدوین است و با اجرایی شدن آن، بانک‌ها می‌توانند وثیقه‌هایی که صندوق نوآوری، ضمانت پرداخت می‌دهد را به عنوان ضمانت قبول کنند.

دهنوی خاطرنشان کرد:‌ به این روش مشکل ضمانت‌نامه و وثایق شرکت‌های دانش‌بنیان حل شده است و شانس این شرکت‌ها برای بهره‌مندی از تسهیلات بانکی به مراتب افزایش پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ 

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon