آلمان با آمریکا قرارداد بلندمدت واردات گاز امضا کرد

آلمان با آمریکا قرارداد بلندمدت واردات گاز امضا کرد

آلمان در پی توقف واردات گاز از روسیه، به‌منظور تأمین انرژی موردنیاز خود یک قرارداد بلندمدت برای واردات گاز طبیعی مایع (LNG) از ایالات متحده امضا کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، آلمان در پی توقف واردات گاز از روسیه، به‌منظور تأمین انرژی مورد نیاز خود یک قرارداد بلندمدت برای واردات گاز طبیعی مایع (LNG) از ایالات متحده امضا کرد.

این قرارداد 20ساله روز پنجشنبه بین شرکت آلمانی "تضمین انرژی برای اروپا" (SEFE) و شرکت آمریکایی "سرمایه‌گذاری جهانی ال‌ان‌جی" Venture Global LNG امضا شد.

واردکننده گاز یعنی شرکت تضمین انرژی برای اروپا قبلاً زیرمجموعه غول انرژی روسیه موسوم به گازپروم بود و با نام گازپروم آلمانیا شناخته می‌شد.

قرارداد جدید قرار است سالانه 2.25 میلیون تن گاز ال‌ان‌جی را برای برلین تأمین کند. این قرارداد همچنین شرکت "سرمایه‌گذاری جهانی ال‌ان‌جی" را با مجموع 4.25 میلیون تن صادرات در سال به بزرگترین تأمین‌کننده این گاز در آلمان تبدیل خواهد کرد.

مایک سابل، مدیرعامل شرکت "سرمایه‌گذاری جهانی ال‌ان‌جی" که شرکت "تضمین انرژی برای اروپا" را متحد کلیدی ایالات متحده توصیف کرد، گفت: از آغاز یک همکاری استراتژیک با این شرکت هیجان‌زده‌ام و این همکاری شرکت ما را به بزرگترین تأمین‌کننده بلندمدت LNG در آلمان تبدیل می‌کند.

بر اساس این گزارش، شرکت آمریکایی سوخت فوق‌سرد را از پروژه ال‌ان‌جی خود موسوم به "سی‌پی2" CP2 به شرکت تابعه "تضمین انرژی برای اروپا" یعنی شرکت وینگاس تحویل خواهد داد. ساخت پروژه CP2 برای اواخر امسال برنامه‌ریزی شده است و انتظار می‌رود این ترمینال ظرفیت تولید سالانه 20 میلیون تن گاز ال‌ان‌جی را داشته باشد.

اگبرت لاگ، مدیرعامل SEFE، دراین‌باره گفت: شرکت SEFE با پیوستن نیروهای خود به شرکت "سرمایه‌گذاری جهانی ال‌ان‌جی" Venture Global LNG، گام مهم دیگری در مأموریت خود برای تأمین انرژی برای مشتریان آلمانی و اروپایی و برآوردن تقاضای انرژی در این منطقه برمی‌دارد.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه