تاثیرات برگزیت بر مناسبات بین آلمانی‌ها و انگلیسی‌ها

تاثیرات برگزیت بر مناسبات بین آلمانی‌ها و انگلیسی‌ها

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که برگزیت مناسبات بین آلمان و انگلیس را به شدت تحت تاثیر قرار داده و به زعم بسیاری انگلیسی‌ها روابط تا حدودی و به صورت قابل توجهی بدتر شده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، نتایج یک بررسی نشان می دهد که روابط آلمان و بریتانیا در نتیجه برگزیت رو به وخامت گذاشته است. یک سوم از کسانی که در بریتانیا مورد بررسی قرار گرفتند، در نظرسنجی که به سفارش سفارت آلمان در لندن انجام شد، گفتند که روابط تا حدودی یا به طور قابل توجهی بدتر شده است. یک سوم دیگر گفتند که این روابط تغییر نکرده است.

به طور کلی، تقریباً 2000 شرکت‌کننده که به صورت آنلاین مورد در این نظر سنجی بررسی قرار گرفتند، آلمان را به عنوان ششمین کشور شریک مهم پس از کشورهای انگلیسی زبان ایالات متحده آمریکا، استرالیا، کانادا، نیوزیلند و پس از فرانسه ارزیابی کردند. اکثریت تقریباً 70 درصد گفتند که تصویر بسیار مثبت یا نسبتاً مثبتی از آلمان دارند، در حالی که کمتر از یک پنجم نظر منفی دارند.

پیامدهای خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در بسیاری از پاسخ های این نظرسنجی به چشم می‌خورد. هنگام ارزیابی کیفیت روابط بین آلمان و بریتانیا، تفاوت‌های قابل توجهی بین طرفداران احزاب بریتانیایی وجود دارد. در حالی که دو سوم از حامیان حزب محافظه کار گفتند که برگزیت بر روابط تأثیری نداشته است، تنها یک سوم از حامیان لیبرال دموکرات های دوست اتحادیه اروپا بر این عقیده بودند که خروج از اتحادیه اروپا اثری بر جای نگذاشته است.

ارزش‌های تحت‌تاثیر برگزیت نیز با توجه به همکاری‌های آتی با اتحادیه اروپا پدیدار شد. حدود سه چهارم افراد مورد بررسی مایلند که دولت لندن با اتحادیه اروپا در زمینه‌های تحقیق و نوآوری، امنیت انرژی و انرژی‌های تجدیدپذیر، تجارت و سرمایه‌گذاری همکاری نزدیک‌تری داشته باشد. تنها نیمی از افراد مورد بررسی موافق همکاری بیشتر با دیدگاه اتحادیه گمرکی یا بازار مشترک بودند.

در عین حال، حدود سه سال پس از پیوستن بریتانیا به اتحادیه اروپا، روابط دوجانبه در برخی بخش‌ها دوباره بهبود یافته است. به گفته میگل برگر سفیر آلمان در لندن، این بیش از هر چیز در مورد تبادلات شخصی، مانند جلسات جوانان صدق می‌کند. در این نظرسنجی، پاسخ دهندگان بیشترین علاقه را به همکاری در زمینه تجارت و سرمایه گذاری و پس از آن دفاع و امنیت بین المللی ابراز کردند. مبارزه با تغییرات آب و هوایی و تامین انرژی نیز در رتبه بالایی قرار گرفت.

در مقابل، تبادل دانشجو و فرصت‌های کارآموزی و اقامت تحصیلی در کشور دیگر تنها با نیمی از علاقه‌مندی مواجه شد. برگر گفت که به دلیل قوانین جدید گذرنامه و ویزا (برای دانش آموزان خارجی در کلاس های مدارس آلمان)، تعداد سفرهای تحصیلی از زمان برگزیت به حدود یک چهارم کاهش یافته است.

در نهایت، این مطالعه در مورد وضعیت زبان آلمانی در بریتانیا نیز سوالاتی را از شرکت کنندگان مطرح کرد. هنگامی که از آنها پرسیده شد که شرکت کنندگان در نظرسنجی در صورت داشتن زمان و اوقات فراغت بیشتر دوست دارند کدام زبان را یاد بگیرند، چهارمین پاسخ رایج آلمانی (13 درصد) بود . به اسپانیایی (40 درصد)، فرانسوی (23) و ایتالیایی (19) و چینی‌ها با 10 درصد در جایگاه بعدی قرار گرفت.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon
طبیعت