توافق دولت و ایالات آلمان برای اعمال محدودیت‌های بیشتر علیه پناهندگان

توافق دولت و ایالات آلمان برای اعمال محدودیت‌های بیشتر علیه پناهندگان

در حالی که سران دولت و ایالات آلمان برای اعمال محدودیت‌های بیشتر برای پناهندگان به منظور صرفه جویی در هزینه‌ها به توافق رسیدند، فرانسه هم تشدید قواعد پناهندگی را در دستور کار قرار می‌دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، پس از ماه‌ها اختلاف، دولت‌ فدرال و ایالات آلمان بر سر توزیع آتی هزینه‌های پناهندگان به توافق رسیده‌اند.

اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان اوایل صبح امروز در برلین در پایان کنفرانس نخست وزیری گفت که دولت فدرال می خواهد سالانه 7500 یورو به ازای هر پناهجو بپردازد. ایالت ها خواستار بازگشت به سیستم تنفسی شده بودند که در آن یارانه های فدرال بر اساس تعداد پناهندگان و مهاجرانی است که وارد می شوند . شولتز از یک "لحظه تاریخی" صحبت کرد زیرا ب زعم وی همه سطوح ایالت توانایی عمل را نشان داده بودند.

بوریس راین، رئیس کنفرانس نخست وزیری و نخست وزیر ایالت هسن، حجم کل کمک های فدرال را 3.5 میلیارد یورو اعلام کرد. به گفته وی دولت فدرال آلمان همچنین در نیمه اول سال 2024 مبلغ 1.75 میلیارد یورو پیش پرداخت خواهد کرد. علاوه بر این، پیش بینی شده است که ایالت ها و شهرداری ها با تغییر مزایای دریافتی برای پناهجویان، حدود یک میلیارد یورو پس انداز کنند.

بر این اساس، مزایای پناهجویانی که بیش از یک سال و نیم در آلمان بوده اند باید محدود شود. شولتز گفت، اگر روند پناهندگی برای مدت طولانی به طول انجامد، مزایای قانون مزایای پناهجویان باید یک تغییر قابل توجه داشته باشد.

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده پناهجویان در آلمان نیز باید حداقل بخشی از مزایای خود را به عنوان اعتبار در کارت پرداخت در آینده دریافت کنند. طبق یک قطعنامه از کنفرانس نخست وزیر، یک گروه کاری ایالتی فدرال قرار است تا 31 ژانویه پیشنهادهایی را برای حداقل استانداردهای یکنواخت در سراسر کشور ارائه کند.

علاوه بر این، مقامات و دادگاه ها باید در آینده روندهای پناهندگی در آلمان را با سرعت بیشتری بررسی کنند. دولت های فدرال و ایالتی بر سر اهداف دقیق در این باره توافق کردند.

دولت فدرال آلمان همچنین ظاهراً می خواهد بررسی کند که آیا روش های پناهندگی در خارج از اروپا امکان پذیر است یا خیر. همانطور که خبرگزاری‌های آلمان و رویترز به اتفاق آرا به نقل از محافل مذاکره‌کننده گزارش دادند در بیانیه پایانی نشست سران فدرال-ایالت آمده است: دولت فدرال بررسی خواهد کرد که آیا تعیین وضعیت حمایتی پناهندگان در آینده نیز با احترام به کنوانسیون پناهندگان ژنو و کنوانسیون اروپایی حقوق بشر همچنین در کشورهای ثالث قابل انجام است.

در توافقنامه ائتلافی، احزاب دولتی قبلاً توافق کرده بودند که بررسی کنند که آیا رویه های پناهندگی می تواند «در موارد استثنایی» در کشورهای به اصطلاح ثالث خارج از اتحادیه اروپا انجام شود یا خیر. از محافل در وزارت کشور فدرال آلمان گفته شد که این بررسی هنوز ادامه دارد.

صدراعظم آلمان و سران 16 ایالت فدرال روز دوشنبه برای بحث در مورد هزینه های اسکان و مراقبت از پناهندگان و مهار مهاجرت غیرقانونی با یکدیگر دیدار کردند.

آلمان همچنین می خواهد برای مهار پناهجویان با 41 میلیون یورو اضافی برای مراقبت از پناهندگان از اردن حمایت کند. سونیا شولزه ، وزیر توسعه آلمان در جریان بازدید از کمپ آوارگان زاتاری همچنین از توافق درباره وام هایی به ارزش 125 میلیون یورو برای بهبود تامین آب در این کشور خبر داد.

در حال حاضر تعداد درخواست های پناهندگی در آلمان به شدت در حال افزایش است. به گفته اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان، بیش از 230000 درخواست اولیه برای پناهندگی تا سپتامبر سال جاری ارائه شده است. با توجه به این افزایش، دولت فدرال قبلاً به ایالت ها وعده داده بود که در اواسط ماه مه 2023 یک میلیارد یورو اضافی دریافت کنند.

علاوه بر این، در یک قطعنامه از کنفرانس نخست وزیری آمده است که کنترل مرزها حفظ خواهد شد.این موضوع علاوه بر سوئیس، جمهوری چک، لهستان و اتریش را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.

فرانسه هم قواعد پناهندگی را تشدید می کند

به نوشته روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، دولت "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه هم می خواهد قوانین مهاجرت را تشدید کند. اما در مجلس سنا، او به آرای محافظه‌کاران دست راستی وابسته است.

به این ترتیب دولت فرانسه هم برای کسب اکثریت برای قانون سخت‌گیرانه‌تر پناهندگی و مهاجرت تلاش می‌کند و آرای جمهوری‌خواهان محافظه‌کار برای این منظور (LR) را جلب می‌کند. در آغاز مناظره در سنا در روز دوشنبه، "جرالد دارونین"، وزیر کشور فرانسه قاطعیت «علیه بیگانگان جنایتکار»، «مقابله با مهاجرت غیرقانونی» و «علیه قاچاقچیان جنایتکار» را اصل راهنمای خود دانست. " "کنترل مهاجرت، بهبود ادغام" عنوان این لایحه است.

تغییر مسیر ماکرون در این راستا به دلیل فشار از سمت راست است، اما همچنین وی متوجه شده است که او انتظارات فرانسوی ها را برآورده نمی کند. بر اساس نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه توسط موسسه Opinionway، 91 درصد شهروندان فرانسوی طرفدار اخراج سریعتر و مداوم تر پناهجویان هستند. قتل اخیر یک معلم در ارس توسط یک جوان تندرو بدون مدارک اقامت معتبر فشار شهروندان در این راستا را افزایش داده است.

البته فرانسه در بازگرداندن مهاجران به کشورهای مبدا شرایط دشوارتری نسبت به آلمان دارد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان