هشدار آلمان درباره عواقب کاهش حمایت‌ها از اوکراین در سایه تحولات بین‌المللی

هشدار آلمان درباره عواقب کاهش حمایت‌ها از اوکراین در سایه تحولات بین‌المللی

صدر اعظم آلمان در سخنانی درباره کاهش حمایت‌ها از اوکراین در سایه تحولات بین‌المللی از جمله جنگ غزه هشدار داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان درباره عواقب کاهش حمایت ها از اوکراین در برابر حمله روسیه هشدار داده است. وی در بیانیه‌ای دولتی در پارلمان گفت: پوتین همچنان مصمم است اوکراین را از نظر نظامی به زانو درآورد. رئیس جمهور روسیه شرط بندی کرده است که حمایت بین‌المللی از اوکراین کاهش یابد. صدراعظم هشدار داد: خطری که این محاسبه می تواند شکل گیرد را نمی توان نادیده گرفت.

وی خاطرنشان کرد که "جو بایدن"، رئیس جمهور آمریکا در کشورش برای تصویب بودجه جدید برای حمایت از اوکراین تلاش می کند. هنوز هیچ توافقی در اتحادیه اروپا درباره چگونگی تثبیت بودجه اوکراین با مجموع 50 میلیارد یورو در سال های آینده وجود ندارد. شولتز خاطرنشان کرد: به ویژه مجارستان هنوز با این مسئله موافقت نکرده است.

مدت کوتاهی قبل از این صدراعظم آلمان به اوکراین وعده کمک های بیشتر و جامع از سوی صندوق های فدرال را داده بود. شولتز در یک کنفرانس مطبوعاتی در مورد توافقنامه بودجه اعلام کرد که این حمایت در ابتدا طبق برنامه ریزی از بودجه عادی تامین می شود.

بر این اساس هشت میلیارد یورو برای تامین تسلیحات و کمک های مالی به بودجه اوکراین - مستقیم یا از طریق اتحادیه اروپا - برنامه ریزی شده است. علاوه بر این، به گفته وی انتظار می رود بیش از شش میلیارد یورو برای حمایت از پناهندگان اوکراینی جمع آوری شود.

با این حال، به گفته صدر اعظم آلمان این تنها در صورتی اعمال می شود که وضعیت بدون تغییر باقی بماند. وی افزود: اگر وضعیت در نتیجه جنگ روسیه علیه اوکراین بدتر شود، برای مثال به دلیل بدتر شدن اوضاع در جبهه، به این دلیل که سایر حامیان کمک خود به اوکراین را کاهش دهند یا به این دلیل که تهدید علیه آلمان و اروپا همچنان در حال افزایش است، ما مجبور خواهیم شد برای این منظور آماده شویم و در این صورت باید پول بیشتری نسبت به برنامه ریزی مصرف شود.

شولتز ادامه داد: برای آماده شدن برای چنین امکانی، موافقت شد که یک قطعنامه به اصطلاح فراتر از حد به بوندستاگ پیشنهاد شود. وی به ماده 115 قانون اساسی اشاره کرد که در مواقع اضطراری این اجازه را به دولت می دهد.

شولتز در بخش دیگری از بیانیه دولتی خود مدعی شد که اوکراین اکنون بهتر از قبل از خود در برابر انبوه پهپادها و موشک های روسی دفاع می کند. به گفته وی دومین سامانه پدافند هوایی پاتریوت ارائه شده توسط آلمان در سال جاری در اوکراین به بهره برداری می رسد. همچنین وسایل نقلیه زرهی، مهمات و لباس های محافظ زمستانی برای نیروهای مسلح اوکراین و همچنین ژنراتورهای برق برای غلبه بر تنگناهای انرژی وجود خواهد داشت.

شولتز گفت: همه اینها به فوریت مورد نیاز است. زیرا روسیه اکنون اقتصاد خود را به طور کامل وقف خدمت به این جنگ کرده است. تولید تسلیحات روسیه در حال انجام است.

صدراعظم همچنین اعلام کرد که در نشست بروکسل خواستار نقش فعال اتحادیه اروپا پس از پایان جنگ غزه خواهد شد. شولتز روز چهارشنبه در سخنان خود درباره نشست آتی اتحادیه اروپا در گفت: "آنگاه بحث در مورد این خواهد بود که نظم امنیتی پایدار چگونه می تواند باشد. من فکر می کنم اروپا باید در این بحث شرکت کند. این فقط در مورد پول برای بازسازی یا کمک های بشردوستانه صدق نمی کند. وی در سخنانی جانبدارانه از رژیم صهیونیستی گفت : هر دستوری پس از این درگیری باید از شهروندان صهیونیستی محافظت قابل اعتماد ارائه کند ." شولتز گفت که کشورهای منطقه و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز باید در یک راه حل مشارکت داشته باشند. رویکرد سیاسی همچنان راه حل دو دولتی است که باید به تدریج به آن نزدیک شد.

نشست سران کشورها و دولت های اتحادیه اروپا در بروکسل در روزهای پنجشنبه و جمعه در درجه اول بر گسترش این اتحادیه و برنامه ریزی مالی میان مدت و همچنین مسئله مهاجرت متمرکز خواهد بود.

رهبران اتحادیه اروپا از روز پنجشنبه در بروکسل برای یک نشست دو روزه دیدار خواهند کرد. 27 کشور از 28 کشور می خواهند تصمیم بگیرند که مذاکرات الحاق با اوکراین (و جمهوری مولداوی) را آغاز کنند و با اوکراین ابراز همبستگی کنند. با این حال، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان همچنان در تلاش است تا این طرح را لغو کند. این اتحادیه اروپا را در مضیقه قرار می دهد: تصمیم گیری تنها در صورتی امکان پذیر است که هیچ کشور اتحادیه اروپا آن را وتو نکند.

کاهش خدمات اجتماعی و افزایش هزینه ها در انتظار شهروندان آلمانی

پس از روزها مذاکره، شولتز همچنین چهارشنبه شب با وزیر دارایی خود کریستین لیندنر و معاون خود، رابرت هابک (سبزها) بر سر یک مصالحه در مورد بودجه فدرال 2024 به توافق رسید. از جمله این توافق شامل افزایش شدید قیمت CO2 است که بر قیمت بنزین و گاز تأثیر خواهد گذاشت. لغو یارانه هزینه های شبکه احتمالاً منجر به افزایش قیمت برق خواهد شد.

رابرت هابک، وزیر اقتصاد فدرال و معاون صدر اعظم آلمان هم از تصمیمات ائتلاف موسوم به چراغ راهنمایی برای بودجه 2024 در برابر انتقادات دفاع کرد. این سیاستمدار حزب سبز روز چهارشنبه در ژورنال تودی ژورنال ZDF درباره عواقب حکم دادگاه قانون اساسی فدرال در مورد مدیریت بودجه گفت: درست است: همه هزینه‌هایی که این بحران ایجاد کرده است دیگر قابل پوشش نیست. اگر کسی دیگر مجاز به به بار آوردن بدهی نباشد و توافقی سیاسی برای عدم افزایش مالیات وجود داشته باشد، آنگاه دولت می تواند خدمات کمتری ارائه دهد یا درآمد را افزایش دهد. هابک گفت که دولت هم با کاهش یارانه ها و هم صرفه جویی هر دو را انجام داده است.

معاون صدراعظم آلمان افزود: من نارضایتی را درک می کنم. اما البته این تنها پاسخ قابل تصور است. دولت تصمیم گرفته است تا جایی که ممکن است این بار را گسترده تر کند و صرفه جویی در یک بخش انجام ندهد.

هابک همچنین اتهام فریبکاری با طرح ترمز بدهی را رد کرده و گفت: افزایش کمک به اوکراین اکنون از بودجه خارج خواهد شد. اما اگر اوکراین به کمک بیشتری نیاز داشته باشد و آلمان مجبور به انجام کارهای بیشتری باشد، این دیگر بخشی از بودجه نخواهد بود. هابک با اشاره به توافق برای اعلام وضعیت اضطراری برای تعلیق ترمز بدهی در این مورد، گفت: "من همچنین فکر می کنم که این درست و صحیح است و به نظر من کاملاً مطابق با حکم دادگاه قانون اساسی فدرال است.

معاون صدراعظم آلمان تاکید کرد: همه ما برای این توافق از سایه های خود پریده ایم. هیچ کس برنامه مورد علاقه خود یا حزب خود را در اینجا اجرا نکرده است. بارهای اضافی غیرمحبوب اما ضروری برای جمعیت تصمیم گرفته شده است. این سیاستمدار سبز گفت: و ما این را با هم تحمل می کنیم. هیچ کس از مسئولیت خود شانه خالی نمی کند."

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon