جزئیاتی از جشنواره مستند رادیویی «پژواک»/ هدف از برگزاری این جشنواره چیست؟

جزئیاتی از جشنواره مستند رادیویی «پژواک»/ هدف از برگزاری این جشنواره چیست؟

افتخاری با اشاره به اینکه از امروز رسما زمان دریافت آثار به سومین جشنواره مستند رادیویی «پژواک» آغاز می‌شود هدف از برگزاری این جشنواره تقویت مستند رادیویی را به‌عنوان اثربخش‌ترین قالب بازتاب واقعیت برشمرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری اسنیم، نشست خبری سومین جشنواره مستند رادیویی «پژواک» با رونمایی از پوستر آن همراه شد.

در این نشست حمیدرضا افتخاری مدیر شبکه رادیوی صبا و دبیر سومین جشنواره مستند رادیویی «پژواک» تاکید کرد: این جشنواره سومین سال خود را تجربه می‌کند که با رویکرد احیای گونه مستند در برنامه‌سازی رادیو برگزار می‌شود. تولید این‌گونه مستند کار سخت و زمانبری است و برای همین هم به مرور زمان مورد بی‌مهری و بی‌توجهی قرار گرفته بود.

دبیر سومین جشنواره مستند رادیویی پژواک ادامه داد: امسال در آستانه برگزاری سومین دوره این جشنواره هستیم و سعی می‌کنیم این دوره نسبت به دو دوره گذشته تفاوت داشته باشد.

وی به زمان آغاز ارسال آثار به این جشنواره اشاره و خاطرنشان کرد: از امروز رسما زمان دریافت آثار به سومین جشنواره مستند رادیویی پژواک آغاز می‌شود که هدف از برگزاری این جشنواره تقویت مستند رادیویی به‌عنوان اثربخش‌ترین قالب بازتاب واقعیت است.

افتخاری به قسمت‌های مختلف بخش اصلی این دوره از جشنواره پرداخت و اضافه کرد: جایزه مقاومت، جایزه پیشرفت، جایزه سلامت، جایزه سبک زندگی و تحکیم بنیان خانواده، جایزه تبیین و هدایت فرهنگی، جایزه پاسداشت زبان فارسی و جایزه سرمایه اجتماعی از جمله قسمت‌های این بخش است.

دبیر سومین جشنواره مستند رادیویی پژواک عنوان کرد: دیگر بخش این دوره از جشنواره، بخش ویژه است که دارای 5 قسمت شامل شعار سال، مشارکت اجتماعی (انتخابات)، افول غرب و نقد غربزدگی، پهلوی از ظهور تا سقوط و زن ایرانی نماد توانایی است.

وی به دیگر بخش این جشنواره که بخش مستمر نام دارد اشاره کرد و یادآور شد: این بخش از جشنواره دارای 2 بخش مجزا شامل مستند‌های مستمر و برنامه‌های مستمر است. قسمت مستند‌های مستمر شامل حجاب و عفاف، قهرمان ایرانی، محیط زیست، هنر و ادبیات و انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است. همچنین قسمت برنامه‌های مستمر شامل قسمت‌های برنامه‌های صبحگاهی، مجله ترکیبی، مسابقه و برنامه تولید محتوای مردمی است.

افتخاری تصریح کرد: بخش دیگر این جشنواره مستندنگاری نام دارد که آثاری که در این بخش هستند از ابتدای این جشنواره حضور داشتند و به حوزه پژوهش‌های رادیویی برای تولید مستند توجه می‌کند. در واقع در این بخش با متون سر و کار داریم که در دوره قبل هم با استقبال بسیار خوبی روبرو شده است.

دبیر سومین جشنواره مستند رادیویی پژواک به بخش مردمی این جشنواره اشاره کرد و گفت: این بخش در دوره قبل با استقبال خوبی روبرو شده بود. در این بخش 190 اثر به دبیرخانه این بخش از جشنواره ارسال شده بود. ضمن اینکه این، بخش در سه قسمت مستند گزارشی، مستند روایی و پادپخش (پادکست) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران