روسیه:اجازه نمی‌دهیم شورای امنیت در مقابل اسرائیل ساکت بماند

روسیه:اجازه نمی‌دهیم شورای امنیت در مقابل اسرائیل ساکت بماند

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل با اشاره به شوک وارده از وتوی آمریکا علیه تلاش‌ها برای نجات جان‌ها مردم بی‌دفاع فلسطینی، گفت: روسیه اجازه نخواهد داد آمریکایی‌ها دهان اعضای شورای امنیت را در تلاش برای توقف کشتار اسرائیل در نوار غزه ببندند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل شب گذشته اعلام کرد که این کشور همچنان برای پایان دادن به خشونت‌های بی رحمانه علیه مردم فلسطین تلاش خواهد کرد، دورویی ایالات متحده را آشکار خواهد ساخت و اجازه نخواهد داد آمریکایی‌ها دهان شورای امنیت سازمان ملل را در تلاش برای حمایت از کشتار اسرائیل در نوار غزه ببندند.

این دیپلمات روس در سخنرانی خود در شورای امنیت گفت: «ما قاطعانه برای پایان دادن به خشونت علیه فلسطینیان تلاش خواهیم کرد. بدون هیچ تردیدی، به افشاگری درباره سوءاستفاده‌ها و ریاکاری ایالات متحده در روند حل و فصل اوضاع ادامه خواهیم داد. علاوه بر این، اجازه نخواهیم داد که آمریکایی‌ها با استفاده از حق وتودی خود دهان تمامی اعضای شورای امنیت را ببندند تا عملیات بی‌رحمانه ارتش اسرائیل علیه ساکنان غزه ادامه یابد.»

وی تأکید کرد که شورای امنیت باید «صلح، ثبات و شکوفایی را به خاورمیانه بازگرداند» و افزود: «هیچ‌کس، از جمله ایالات متحده و سایر نمایندگان غربی که از این کشور حمایت می‌کنند، حق ندارد مانع از تحقق این آرمان‌های مشروع شود.»

واسیلی نبنزیا یادآور شد که روسیه از وتوی ایالات متحده در نشست شورای امنیت علیه پیش‌نویس قطعنامه مربوط به آتش‌بس فوری، بی‌قیدوشرط و دائمی در غزه شوکه شده است. وی گفت: «ما از اینکه ایالات متحده حق وتو را علیه تلاش‌های صادقانه برای نجات جان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها به کار برد، شوکه شده‌ایم.»

این دیپلمات افزود که همتایان آمریکایی «به‌طور کامل مسئولیت خود را در قبال کشته شدن ده‌ها هزار شهروند بی‌گناه، محرومیت آوارگان و رنج گروگان‌ها و فلسطینیان بازداشت‌ شده غیرقانونی پذیرفته‌اند. ممانعت سرد و بی‌رحمانه آمریکا از اجرای درخواست ساده شورای امنیت برای نجات جان انسان‌ها، اقدامی بی‌وجدان و غیرانسانی است.»

پیشتر در همان روز، ایالات متحده با استفاده از حق وتو، پیش‌نویس جدید قطعنامه خاورمیانه‌ای را در شورای امنیت سازمان ملل مسدود کرد. از مجموع 15 عضو شورای امنیت، 14 کشور به این سند رأی مثبت دادند. رابرت وود، معاون نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد که از دید واشنگتن، تصویب این قطعنامه «پیام خطرناکی به گروه حماس ارسال می‌کرد، مبنی بر اینکه نیازی به بازگشت به میز مذاکرات ندارند. به همین دلیل با این سند مخالف است.»

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon