ضرورت تقویت باورهای دینی در کمپ‌های ترک‌اعتیاد؛ در درمان اعتیاد دچار آسیب هستیم

ضرورت تقویت باورهای دینی در کمپ‌های ترک‌اعتیاد؛ در درمان اعتیاد دچار آسیب هستیم

مدیرکل آموزش وپرورش لرستان با بیان اینکه ما باید اراده و باورهای دینی را در میان افراد معتاد تقویت کنیم، گفت: دربحث درمان اعتیاد دچارآسیب هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، رضا زینی‌وندمقدم  در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه موادمخدر مادر و ریشه همه آسیب‌های اجتماعی است، اظهار داشت: امروزه بخش عمده‌ای از خشونت‌های جامعه و حتی بزهکاری تحت‌تأثیر این ماده افیونی و خانمان‌سوز است، بنابر این ما باید در حوزه‌های پیشگیری و آموزش با تکیه بر خانواده‌ و مدارس و درمان فعالیت کنیم.

وی افزود: بنده معتقدم اگر قرار است اقدامی در حوزه مبارزه با موادمخدر انجام شود، باید برنامه‌ریزی اصولی و اساسی داشته باشد، یعنی ابتدا قضیه را آسیب‌شناسی کنیم، ما به‌شدت در بحث درمان دچار آسیب هستیم.

مدیرکل آموزش وپرورش لرستان عنوان کرد: به هر کمپی که مراجعه می‌کنیم افسردگی در آن موج می‌زند، به‌طور قطع افرادی که در این اماکن نگهداری می‌شوند بهبود پیدا نخواهند کرد.

وی بیان کرد: متولی بیش‌تر کمپ‌ها  افراد بهبودیافته‌ای هستند که معتادان را تحت‌فشار و کتک قرارمی‌دهند و رفتارهای فجیع با آن‌ها انجام می‌شود، در این زمینه به آسیب‌شناسی موضوع نیاز داریم.

زینی‌وند مقدم گفت: در کمپ‌های ترک‌اعتیاد رفتار باید انسانی باشد، لذا نیاز است پکیجی برای این امر درنظر بگیریم تا اراده و باورهای دینی را در میان افراد معتاد تقویت کنیم، زیرا نبود باورهای دینی و نبود اراده قوی از دلایل گرایش به موادمخدر است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان خاطرنشان کرد: در کمپ‌ها باید برنامه عملیاتی  وجود داشته باشد، حضور یک روانشناس، پزشک، مربی ورزش، روحانی و یک برنامه منظم از صبح تا ظهر هم‌چنین توجه به مهارت‌آموزی در این کمپ‌ها ضروری است.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon