سپاه با احداث مدارس روستایی به‌دنبال رفع محرومیت و توسعه کردستان است

سپاه با احداث مدارس روستایی به‌دنبال رفع محرومیت و توسعه کردستان است

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: مساعدت و همکاری سپاه در بازسازی و احداث مدارس روستایی استان نشان‌دهنده وجود همدلی، برادری و هدف توسعه کردستان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، خسرو ساکی صبح امروز در مراسم نمادین استانی بازگشایی مدارس که در دبیرستان دخترانه فرزانگان این شهر برگزار شد، هفته دفاع مقدس، بهار تعلیم و تربیت و فصل بازگشایی باب خرد، علم و ایمان را به تمامی نونهالان و باغبانان کردستان تبریک گفت و اظهار داشت: امیدوارم سال‌تحصیلی جدید همراه با خیر و برکت برای دانش‌آموزان و سرمایه‌های ایران زمین باشد.

وی با ابراز خرسندی وافر از حضور در جمع مردم کردستان افزود: شب گذشته از شوق دیدار با دانش‌آموزان کردستانی و حضور در این دیار خواب بر چشمانم نماند، چراکه همه افرادی که توفیق خدمت‌گذاری را در این خطه یافته‌اند هیچ‌گاه مهمان‌نوازی کُردها را فراموش نکرده و مردم این استان برای داشتن چنین فرهنگ والایی باید قدر خود را بیش از پیش بدانند و به آن افتخار کنند.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: بسیار خرسندم از اینکه در میان مسئولان و مدیران استان «اتحاد و همدلی» موج می‌زند؛ با وجود این «انسجام»، کردستان در مسیر رشد و موفقیت روز افزون قرار گرفته است.

وی مدعی شد که با تلاش مسئولان ارشد کردستان اعتباراتی به آموزش و پرورش تخصیص می‌یابد که در سایر استان‌ها از محل اعتبارات استانی چنین توجهی به آموزش و پرورش صورت نمی‌گیرد.

ساکی با اشاره به مساعدت سپاه استان در پروژه مهر تصریح کرد: مساعدت و همکاری سپاه در بازسازی و احداث مدارس روستایی نشان‌دهنده این است که در استان کردستان همدلی، برادری و توسعه بر همه اهداف غلبه دارد و مسئولان دست در دست هم برای رشد و اعتلای آموزش و پرورش تلاش می‌کنند.

ساکی در پایان پیام وزیر آموزش و پرورش را به‌مناسبت آغاز سال‌تحصیلی قرائت کرد که در ادامه می‌خوانید:

بسم‌الله الرّحمنِ الرّحیم

«السلامُ عَلی الحسَین و عَلی علی بنِ الحسین و عَلی اَولادِ الحسین و عَلی اَصحابِ الحسَین»

به روان تابناک شهیدان دفاع مقدس، به‌خصوص معلمان و دانش‌آموزان شهید درود می‌فرستم و تقارن فصل رویش جوانه‌های دانایی و توانایی با قیام امام حسین(ع) و هفته دفاع مقدس، یادآور عشق و ایثار و فداکاری و تجدید عهد نسل جوان کشور با کتاب، دانش، معنویت و انقلاب اسلامی را تبریک می‌گویم.

آموزش و پرورش، مهم‌ترین رکن تمدن‌سازی در گام دوم انقلاب اسلامی است؛ این سرمایه ملی، متعلق به همه مردم است و همه باید در جهت اعتلای آن بکوشند و لازم است همه ظرفیت‌ها و داشته‌های کشور همسو و هماهنگ، در خدمت بهبود کیفیت یادگیری و ارتقاء فرآیند تربیت فرزندان میهن اسلامی قرار گیرند.

سال تحصیلی 99-98 فرصت جدیدی برای پیمودن گام‌های ارزشمند در مسیرهای تازه است. این امر کوشش جمعی همه عوامل سهیم و مؤثر در آموزش و پرورش کشور، به‌خصوص همکاران دلسوز، دانش‌آموزان عزیز و خانواده‌های گرامی آن‌هاست. در این مسیر خطیر توجه به موارد زیر ضروری است:

خانواده مدرسه اول است و مدرسه خانه دوم، دیوار و فاصله بین خانه و مدرسه باید برداشته شود و هر دو محیط باید سالم، امن، با نشاط و سرشار از شوق و انگیزه یادگیری باشد. روش‌های آموزشی و تربیتی باید مبتنی بر مشارکت جدی خانه و مدرسه و براساس انتخاب آگاهانه و مشارکت مسئولانه دانش‌آموزان طراحی و اجرا شوند.

دسترسی به تحصیل و آموزش از حقوق پایه و طبیعی همه افراد است و تلاش برای پوشش تحصیلی کودکان به‌خصوص در مناطق محروم و حاشیه شهرها وظیفه‌ای همگانی است. بهبود مستمر کیفیت آموزشی به‌ویژه در مدارس دولتی و آماده کردن فرزندان عزیز کشور برای مواجهه با پیچیدگی‌های محیط اقتصادی علمی، اجتماعی و فناوری، مهم‌ترین جهت‌‌گیری نظام آموزشی است. کیفیت یادگیری، محصول تلاش هماهنگ و خردمندانه همه عوامل سهیم و مؤثر است. صیانت از سلامت جسمی، روانی و عاطفی، شادابی و نشاط دانش‌آموزان و ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری، صداقت، شجاعت، پاکدامنی و عفاف در تمام برنامه‌های مدارس مورد تأکید است.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon