واکنش یک مقام وزارت آموزش و پرورش به بحران کتاب در استانها / ۳۰۰ بسته بیشتر از نیاز تحویل شد
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش گفت: بیش از ۲۰۰ تا ۳۰۰ بسته کتاب بیشتر از اعلام نیاز به استانها تحویل داده شده تا دانشآموزان درگیر کمبود کتاب نشوند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، زهرا مظفر ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان در رابطه با بحران کتاب در برخی از استانهای کشور اظهار داشت: تعداد اندکی از استانها و برخی از شهرستانها و مدارس با کمبود کتاب مواجه بودند که این مشکل همهجایی نیست و تعداد این مدارس بسیار کم است.هر گزارشی که از کمبود کتاب داده میشود ما با سازمان پژوهش در تماس هستیم که این کتابها را تبیین کنند.
وی با بیان اینکه حتی کمبود کتاب در تهران که به مرکز ستادی نزدیک است بعضا گزارش شده است، افزود: البته دانشآموزانی که انتقالی هستند بیشتر دچار این مشکل شدهاند، زیرا باید نام این دانشآموزان توسط مدرسه و یا منطقه در سامانه ثبت میشد و به دلیل جابجایی هماهنگی لازم بهوجود نیامده و دانشآموزان انتقالی بیشتر با مشکل کمبود کتاب موجه شدهاند.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مسائل به وجود آمده در بحران ورق و چاپ کتاب در کشور عنوان کرد: ما تلاش کردیم که با مدیریت کتاب اضافه چاپ نشود اما با این حال وزارت آموزش و پرورش و سازمان پژوهش طی گزارشی اعلام کردند که بیش از 200 تا 300 بسته کتاب بیشتر از اعلام نیاز به استانها تحویل داده شده تا دانشآموزان با درگیر کمبود کتاب نشوند.
وی با تاکید به اینکه گاها کتابها در استان و شهرستانها متمرکز هستند و یا در جای دیگری نقل و انتقال صورت گرفته تصریح کرد: در چنین شرایطی تا کتاب به دست دانشآموزان برسد زمان میبرد و البته سازمان پژوهش این مشکل را مدیریت کرده و به سرعت وارد عمل شد تا اگر در توزیع کتاب کوتاهی صورت گرفته جبران شود و کتابها به دست دانشآموزان برسد.
مظفر گفت: ولی گزارشی که بنده دارم این است که در تمامی استانها براساس درخواستی که خود استانها از سازمان پژوهش داشتند و حتی بیشتر از آنها کتاب به استانها تحویل داده شده اما ممکن است در توزیع کتاب و نقل و انتقالات دانشآموزان این مشکل کمبود کتاب به وجود آمده باشد.
وی در رابطه با دریافت وجه نقد توسط مدارس دولتی بیان کرد: ما از ابتدای سال به مدارس دولتی که شامل هیئتامنایی، نمونه دولتی و ... اعلام کردهایم که دریافت وجه به جز پول کتاب و حق بیمه در فصل تابستان ممنوع است.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش اظهارداشت: اما وجه اختیاری که در آییننامهها و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش به آن اشاره شده از ابتدای مهر بعد از تشکیل شورای مدرسه با توجه به فعالیتهای مدرسه در اجرای برنامههای آموزشی و فوق برنامه میتوانند مبلغی تصویب و به اولیا ابلاغ شود البته این وجه نیز اختیاری است.
وی با اشاره بروز تخلفاتی توسط مدیران مدارس در تابستان افزود: چنانچه مدیری در تابستان اولیا را جهت پرداخت وجه اجبار کرده یا آن وجه به اولیا عودت داده شده و یا پرونده آن مدرسه به هیئت تخلفات ارسال شده است.
انتهای پیام/ش