طرح هادی در ۵۶۰ روستای خراسان جنوبی اجرا شد


طرح هادی در 560 روستای خراسان جنوبی اجرا شد

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان‌جنوبی گفت: توسعه روستاها گره کوری است که تنها با اجرای طرح هادی باز می‌شود که در این راستا در بیش از ۵۶۰ روستای استان این طرح اجرا شده است.

علی‌اصغر آسمانی‌مقدم در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، اظهار داشت: در استان خراسان‌جنوبی 918 روستای بالای 20 خانوار وجود دارد که از این تعداد برای 914 روستا تهیه طرح هادی صورت گرفته است.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان‌جنوبی گفت: از این 914 روستا تاکنون در 561 روستای استان طرح هادی اجرا شده است.

وی بیان کرد: در 141 روستا طرح‌ها به روز و بازنگری شده و برای 72 روستای زیر 20 خانوار نیز طرح هادی تدوین شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان‌جنوبی افزود: در زمینه اجرای طرح‌های هادی در روستاهای خراسان جنوبی تاکنون 142 میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است‌.

آسمانی‌مقدم با اشاره به پیگیری موضوع صدور اسناد مالکیت در روستاهای بالای 20 خانوار و شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت، تصریح کرد: در این راستا تاکنون 69 هزار و 775 جلد سند صادر شده است.

وی گفت: از این تعداد 7 هزار و 249 سند صادره مربوط به شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت و 62 هزار و 526 سند صادره نیز مربوط به روستاهای بالای 20 خانوار بوده است.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تاکنون بافت‌های با ارزش تاریخی 4 روستای خراسان‌جنوبی نیز براساس تفاهم با میراث فرهنگی بهسازی شده است ادامه داد: بحث بهسازی بافت‌های ارزشمند از جمله اقداماتی است که بنیاد مسکن با توجه به تفاهم با میراث فرهنگی در روستاها انجام داده است‌.

آسمانی‌مقدم گفت: برای پروژه بهسازی بافت‌های با ارزش تاریخی در روستاهای خراسان‌جنوبی تاکنون 4 میلیارد و 600 میلیون تومان هزینه شده است.

وی ابراز امیدواری کرد: با این اقدام در راستای حفظ، حراست و نگهداشت آثار تاریخی ارزشمند خراسان جنوبی بکوشیم‌.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این نهاد تاکنون منشأ اثرات مفیدی در زندگی مردم و نیازمندان جامعه در سراسر ایران اسلامی بوده است، بیان کرد: بنیاد مسکن سبب تجدید حیات و هدایت روستاها به لحاظ ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فیزیکی و همچنین زمینه‌های رشد و توسعه پایدار و همه جانبه روستاها شده است.

آسمانی‌مقدم با اشاره به نقش بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در محرومیت زدایی از مناطق محروم، گفت: سرمایه گذاری دولت در روستاها با تخصیص بودجه و اعتباردهی به مناطق روستایی، سبب توانمندی جوامع روستایی می‌شود.

وی، فعالیت‌های عمران روستایی را یکی از مهمترین و اصلی ترین اقدامات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در امور کالبدی و عمران و آبادی روستاها دانست و یادآور شد: این فعالیت‌ها با هدف ایجاد زمینه توسعه و عمران روستاها و تامین عادلانه امکانات و هدایت فیزیکی برای بهبود شرایط زیست محیطی نقاط روستایی انجام می‌شود.

انتهای پیام/253/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon