روایتی از افزایش اقبال به سرمایهگذاران به حوزه خدمات در استان سمنان
گروه استانها ــ مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان با اشاره به اقبال سرمایهگذاران به سرمایهگذاری در حوزههای دلالی و خدماتی گفت: ناچار به توسعه سرمایهگذاری در بخش تولید در استان سمنان هستیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان ، استاندار سمنان از همان روزهای نخست معارفه خود در دولت سیزدهم، هدفهای مشخصی را در حوزههای اقتصادی و سلامت در این استان در پیش گرفت.
حمایت از فعالان بخش سلامت و کمک به تسریع در مبارزه با کرونا و همچنین کمک به بهبود معیشت مردم و حمایت ویژه از بخش تولید و در نهایت تحقق رشد اقتصادی 8.5 درصدی از جمله برنامههای استاندار جدید سمنان در این استان است که بارها و بارها درباره آن سخن گفت.
سید محمدرضا هاشمی اما به سخن گفتن بسنده نکرده و با حضور میدانی در شهرستانهای استان سمنان، از غرب تا شرق این استان، نشان داد که برای تحقق این هدف بسیار مصمم و جدی است.
استان سمنان در سالهای اخیر همواره یکی از استانهایی بود که کمترین نرخ بیکاری را در میان استان های کشور داشته و این مهم در سایه حمایت همه جانبه مسئولان دولتی، قضایی و نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی از حوزه تولید رخ داده است.
اما تحقق رشد اقتصادی 8.5 درصدی چگونه محقق خواهد شد؟ آیا صرف توجه به واحدهای موجود و رفع مشکلات این واحدها میتواند این هدف را در استان سمنان رقم بزند؟
امیر خیلی خواه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان معتقد است که برای تحقق این هدف مهم در استان سمنان باید به سمت توسعه سرمایهگذاریها در بخش تولید رفت.
وی افزود: شرایط استان سمنان از نظر رشد اقتصادی با توجه به شرایط تحریم و وضعیت اقتصادی کشور به نسبت سایر استانها، شرایط خوبی است؛ اما به طور حتم لازم است تا برای تحقق رشد اقتصادی مد نظر استاندار سمنان به سمت حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش تولید برویم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان عنوان کرد: در سالهای اخیر مجموعه آمارهای استخراج شده در سطح کشور نشان میدهد که روند واردات مواد اولیه و ماشین آلات تولیدی در کشور رو به کاهش و کندی گراییده و این مهم نشان میدهد که تولید در کشور کاهش یافته است است و سهم آن از رشد اقتصادی کاهشی بوده است.
خلیلی خواه با بیان اینکه وضعیت رشد اقتصادی در استان سمنان چه در بخش تولید و چه در بخش خدمات به نسبت سایر استانهای کشور بهتر بوده است تصریح کرد: البته آمارها بیانگر این است که اقبال سرمایهگذاران بیشتر به حوزه خدمات و دلالی بوده است؛ اما باید با سیاستگذاریهای درست سرمایهگذاریها را به سمت تولید سوق دهیم.
ناگفته نماند که این موضوعی است که از چشم استاندار سمنان نیز دور نمانده و هاشمی بارها و بارها کمک به توسعه سرمایهگذاری در بخش تولید را به عنوان یکی از اهداف چهارگانه خود در این حوزه بیان کرده است.
آنگونه که استاندار سمنان بیان کرده است؛ رفع موانع پیش روی واحدهای تولیدی فعال، افزایش ظرفیت این واحدهای تولیدی، احیای واحدهای تولیدی راکد و در تملک بانکها و همچنین کمک به توسعه سرمایهگذاری در بخش تولید چهار برنامهای است که مدیران اقتصادی در استان سمنان از این پس به دنبال آن خواهد بود.
انتهای پیام/363/