بهره‌برداری از تونل "چری" در استان چهارمحال و بختیاری حوادث جاده‌ای را کاهش می‌دهد

بهره‌برداری از تونل "چری" در استان چهارمحال و بختیاری حوادث جاده‌ای را کاهش می‌دهد

گروه استان‌ها - تکمیل پروژه تونل چری سبب حذف ۱۰۰ پیچ خطرناک، تسهیل در عبور و مرور مردم، پیشرفت گردشگری منطقه بازفت و کوتاه شدن مسیر ارتباطی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ساخت تونل چری از سال 1394 آغاز شده است اما پس از گذشت حدود 6 سال این پروژه پیشرفت چندانی نداشته است.

تکمیل این پروژه موجب حذف 100 پیچ خطرناک و تسهیل در عبور و مرور مردم منطقه می‌شود، همچنین مسیر ارتباطی بازفت با مرکز استان و استان‌های دیگر نیز کوتاهتر می‌شود.

تکمیل پروژه تونل چری علاوه بر سهولت در رفت و آمد موجب پیشرفت گردشگری در منطقه بازفت می‌شود که در معیشت مردم نقش بسزایی دارد پس می‌طلبد که مسئولان استانی برای تکمیل این پروژه تلاش نمایند تا این قسمت از استان از بن‌بست خارج شود.

حذف 100 پیچ خطرناک با بهره‌برداری از تونل چری

حمید ربیعی، معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه‌ و شهرسازی چهارمحال و بختیاری، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهارداشت: واریانت چری به طول 12 کیلومتر است که در این واریانت یک تونل 3500 متری و 6 تونل کوچکتر جمعاً به طول 1800 متر طراحی شده است.

وی عنوان کرد: این تونل علاوه بر اینکه 10 کیلومتر مسیر فعلی شهرکرد بازفت را کوتاه می‌کند، 100 پیچ خطرناک را هم حذف کرده و حدود 400 متر هم طی مسیر بالا رفتن و برگشت از کوه حذف می‌شود.

ربیعی با اشاره به اینکه برای ادامه تونل 3500 متری یک مناقصه در حال برگزاری می‌باشد، گفت: در حال حاضر تونل 3500 متری از ورودی در حال حفاری می‌باشد که حدود 1000 متر آن نیز حفاری شده است.

بیشترین مشکل پروژه کمبود اعتبارات‌است

وی با بیان اینکه بیشترین مشکل این پروژه کمبود اعتبارات‌است، تشریح کرد: اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل کل واریانت 1000 میلیارد تومان است که رایزنی‌هایی از طریق استاندار چهارمحال و بختیاری شد که در صورت امکان از طریق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء سرمایه گذاری شود و کار ادامه یابد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: تکمیل پروژه تونل چری موجب تسهیل عبور و مرور از شهرکرد به بازفت،کاهش تصادفات، کاهش مصرف سوخت، سفر ایمن، افزایش ظرفیت و زیرساخت‌های گردشگری بازفت می‌شود همچنین این قسمت استان از بن‌بست خارج شده و گردشگری منطقه زیبای بازفت رونق پیدا می‌کند.

وی افزود: همزمان حذف گردنه تاراز هم با احداث تونل‌های هونی شروع شده که با احداث این دو مسیر جدید حدود 45 کیلومتر مسیر شهرکرد مسجد سلیمان کوتاه‌تر می‌شود.

ربیعی با اشاره به اینکه با میزان اعتبارات فعلی پیش بینی اتمام پروژه قابل پیش بینی نیست و ممکن است که مدت زمان تکمیل پروژه طولانی باشد، گفت: با پیگیری‌های استاندار محترم موضوع از طریق تهاتر نفتی و قرارگاه خاتم الانبیاء در دست پیگیری است که اگر این امکان فراهم شود می‌توان امیدوار بود پروژه ظرف 3 تا 5 سال آینده تکمیل شود.

انتهای پیام/7540/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon