سامانه الکترونیکی مدیریت پنجره واحد زمین در استان مرکزی رونمایی شد
رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه سامانه الکترونیکی مدیریت پنجره واحد زمین در استان مرکزی رونمایی شد گفت: بخش قابل توجهی از پروندههای قضایی در حوزه زمین است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، صمد سلامی ظهر امروز در آیین رونمایی از سامانه الکترونیکی مدیریت پنجره واحد زمین در استان مرکزی اظهار داشت: بخش قابل توجهی از پرونده های قضایی در حوزه زمین است و سامانه پنجره واحد در پیشگیری از جرایم این حوزه بسیارموثر است و لزوم بکارگیری این سامانه را در پیشگیری از جرایم وتخلفات حوزه زمین روشن میکند همچنین این سامانه تااکنون در استانهای اصفهان، البرز، قزوین، زنجان و یزد رونمایی شده است.
وی افزود: یکی از پدیدههایی که تعداد قابل توجهی از پروندههای تشکیل شده در قوه قضاییه را به خود اختصاص میدهد زمینخواری و تغییر کاربری است که ما در معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم تلاش می کنیم برای پیشگیری و مقابله از بسترها و زمینههای ارتکاب این جرایم از سامانه های هوشمند استفاده کند.
رئیس اداره سایبری معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تصریح کرد: عدم کارایی روش های سنتی در نظارت و اینکه بخشی از جرایم و تخلفات با شیوه های فعلی قابل شناسایی نیستند و این مسله باعث شده تا استفاده از شیوه های نوین مبتنی بر فناوری اطلاعات تبدیل به یک ضرورت شود.
وی افزود: اگر این سامانه بطور کامل پیاده شود و بصورت مستمر مورد استفاده قرار گیرد و نظارت خوبی بر آن داشته باشیم بیش از 90 درصد تخلفات و جرایم حوزه زمین در این سامانه قابل پیش بینی خواهد بود.
جلوگیری تصرف غیرقانونی و دستاندازی بر املاک
" حجتالاسلام سیدعبدالمهدی موسوی"، رئیس کل دادگستری استان مرکزی هم در این آیین ابا اشاره به مدیریت پنجره واحد گفت: مدیریت پنجره واحد باید در حوزه مسکن نیز استفاده شود چراکه در حوزه مسکن سامانه فناوری ورود نکرده و کمی در این زمینه عقب هستیم.
وی یکی از دلایل توجیهی راهاندازی سامانه مدیریت پنجره واحد را ضرورت مقابله با زمینخواری دانست و افزود: استفاده از سامانه مدیریت پنجره واحد تصرف غیرقانونی و دستاندازی بر املاک را کوتاه میکند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: مزیتهای سامانه مدیریت پنجره واحد زمین جلوگیری از رانتخواری و تبانی در حوزه املاک، جلوگیری از جعل و مخدوش کردن برگ استعلام و مجوزها است و قرار است این سامانه حلقه اتصال بین دستگاههای متولی باشد و از کاغذبازی جلوگیری کند و موجب رضایت مردم شود.
موسوی خاطرنشان کرد: پایش اراضی و استفاده از تصاویر ماهوارهای، مدیریت متقاضیان در حوزه مسکن و مدیریت فرآیند بین دستگاهها سه مولفهای است که باید امکان آن در اجرای مدیریت پنجره واحد زمین فراهم شود.
وی ادامه داد: برای اجرای احکام قضایی هزینههای زیادی صرف میشود که راهاندازی این سامانه میتواند صرفهجویی در هزینهها را همراه داشته باشد.
انتهای پیام/712/ی