موسیقی حماسی لرستان در تاریخ ایران نقش عمدهای دارد
رئیس انجمن موسیقی سازمان بسیج هنرمندان کشور گفت: پیشینه موسیقی لرستان بهویژه موسیقی حماسی این استان در تاریخ ایران نقش عمدهای دارد.
جمشید جم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در خرمآباد با اشاره به هدف برگزاری چهارمین جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی اظهار داشت: مهمترین هدف از برگزاری این جشنواره معرفی جوانان و هنر آنها به مردم است که امیدواریم این جوانان روزی صاحبنام شوند، جوانان سرشار از هنر و انرژی بوده و نیازمند حمایت هستند.
وی افزود: از دیگر اهداف برگزاری جشنواره این است که مردم بدانند اگر فرزندانشان هنری دارند جایی هست که برای هنر آنها ارزش و احترام قائل شود، ما تصمیم داریم هرساله جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی را به میزبانی یکی از استانهای کشور برگزار کنیم.
رئیس انجمن موسیقی سازمان بسیج هنرمندان کشور با اشاره به هدف از انتخاب استان لرستان بهعنوان میزبان این جشنواره عنوان کرد: پیشینه موسیقی لرستان بهویژه موسیقی حماسی این استان در تاریخ ایران نقش عمدهای داشته و همچنین موسیقی اقوام بسیار حائز اهمیت است، به غلط به این نوع موسیقی محلی گفته میشود درصورتی که باید نام آنرا موسیقی اقوام ایرانی گذاشت.
وی در مورد تعداد آثار ارسالی به چهارمین جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی بیان کرد: در این جشنواره 400 اثر شرکت ارسال شد که از این تعداد 17گروه با رأی مردم انتخاب شدند.
جم در رابطه با مهمترین دستاوردهای برگزاری این جشنواره گفت: تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر بها دادن به سرود و همچنین شناخت پیداکردن و ارزشگذاشتن به هنرهای جوانان از مهمترین دستاوردهای برگزاری این جشنواره است.
انتهای پیام/ن