بیمارستانی که ‌مسیر دسترسی ندارد / واکنش شهرداری گناباد

بیمارستانی که ‌مسیر دسترسی ندارد / واکنش شهرداری گناباد

بیمارستان علامه بهلول گناباد با وجود تجهیزات نسبتا مناسبی که در اختیار دارد مسیر دسترسی مناسبی ندارد و مراجعه‌کنندگان با مشکل مواجه هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، اوایل اردیبهشت ماه سال 96 بود که بیمارستان علامه بهلول گناباد با حضور وزیر وقت بهداشت افتتاح و در مدت زمان کوتاهی این مجموعه درمانی به قطبی تبدیل شد که امروز از شهرستان‌ها و حتی استان‌های همجوار برای درمان به آن مراجعه می‌کنند.
در همان ابتدای افتتاح این پروژه بزرگ در شهرستان گناباد، راه دسترسی به آن یکی از معضلات بود که حتی در روز افتتاح، وزیر وقت بهداشت از آن گلایه کرد و مسئولین قول دادند ظرف دو ماه این مشکل را مرتفع می‌کنند.

در خردادماه 96 علت توقف پروژه راه دسترسی به بیمارستان بهلول قرار گرفتن زمین‌های در مسیر و عدم توافق شهرداری با نهادهای مربوطه اعلام شد.

22 خرداد 96 علی تقوی شهردار اسبق گناباد با تایید مشکلات مسیر دسترسی به بیمارستان اظهار داشت: در اجرای فاز یک این پروژه اهالی نوقاب برای واگذاری زمین موافقت کرده‌اند اما در فاز دو برخی صاحبان املاک موافق نیستند و درخواست‌های ناممکن دارند.بخشی از این مسیر املاک وقفی است و اداره اوقاف هم با مشکل مواجه شده  که امید است این مشکل با مساعدت مسئولان برطرف شود.

پس از تایید این مشکلات در 31 خرداد؛ رضا احمدی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی نیز اعلام کرد: این دانشگاه از سال 94 و پیش از افتتاح بیمارستان پیگیری‌های لازم را برای اصلاح این بلوار انجام داده اما متاسفانه با وجود گذشت دو ماه از افتتاح بیمارستان هنوز این مسیر آماده نشده است.

وی افزود: دانشگاه مبلغ یک میلیارد تومان بابت هزینه‌های صدور پروانه و مجوز ساخت را پرداخت کرده و حتی برای مساعدت با شهرداری، عوارض سال 95 را نیز چند ماه مانده به پایان سال تسویه کرده، انتظار این بود که این بلوار تا پیش از افتتاح بیمارستان آماده بهره‌برداری شود.

احمدی تصریح کرد: طبیعی است که با افتتاح بیمارستان، تردد در بلوار وحدت افزایش یافته و این در حالی است که این بلوار با وضعیت فعلی برای رفت آمد مراجعین و پرسنل و نیز تردد آمبولانس‌ها به هیچ وجه مناسب نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: در کنار مشکل تردد باید به ایجاد گرد و خاک ناشی از حرکت خودروها در قسمت های آسفالت نشده هم اشاره کرد که یکی از مشکلات موجود در این مسیر است.

سید حسین پورهاشمی رئیس شورای اسلامی شهر گناباد نیز در زمینه این مسیر اظهار داشت: اجرای کامل بلوار وحدت به طول یک هزار و 700 متر شامل آسفالت، فضای سبز و روشنایی با توجه به قرار داشتن بیمارستان علامه بهلول گنابادی، مرکز فنی و حرفه‌ای، ساختمان مدیریت بحران و ایستگاه شماره 2 آتش‌نشانی در آن و همچنین افزایش تردد بعد از افتتاح بیمارستان از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس شورای اسلامی شهر گناباد ادامه داد: اگر حادثه‌ای در این مسیر رخ دهد هم برای دانشگاه علوم پزشکی و هم برای شهرداری گناباد مشکل ساز شده، لذا باید در جلسه‌ای با حضور امام جمعه و سایر مسئولین این مشکل مرتفع شود تا عملیات اجرایی ادامه یابد.

مهران حسین زاده؛ شهردار جدید گناباد نیز 22 اسفند97 در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اعلام کرده بود در زمینه مشکل ورودی بیمارستان بهلول که مورد اعتراض دانشگاه علوم پزشکی و مردم بوده ، پروژه احداث بولوار پرستار و ورودی بیمارستان علامه بهلول در ادامه بلوار پرستار تاکنون اقداماتی شامل اجرای جدول سنگی 650 متر، جدول بتن 1950 متر طول، زیرسازی 11200 متر مکعب، تملک و تعریض به ارزش 3 میلیارد و 100 میلیون ریال اجرا شده که برای آن  18 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده و تاکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

تمامی حق و حقوقات شهرداری پرداخت شده است

علی اکبر  یعقوبی؛ مدیر فنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در همین زمینه به خبرنگار تسنیم در گناباد گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در زمینه بیمارستان علامه بهلول گنابادی، بهسازی و ایمن‌سازی مسیر دسترسی بیمارستان از طریق بلوار پرستار بوده که با توجه به حضور پرتعداد مراجعین از گناباد و سایر شهرستان‌ها و همچنین تردد آمبولانس‌ها، از اهمیت بالایی برخوردار است. ضمن آن که در فصل بارندگی، به دلیل جمع شدن آب در قسمت‌های ابتدایی بلوار، مشکلات بیشتر هم می‌شود.

وی ادامه داد: براساس قوانین، خدمات شهری از جمله ایجاد مسیرهای دسترسی به صورت ایمن و مطلوب، برعهده شهرداری‌ها است و یکی از دلایل پرداخت هزینه‌های پروانه ساخت و عوارض به این نهاد، ارائه خدماتی از این قبیل است.

مدیر فنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد تمام تعهدات مالی خود را در زمینه بیمارستان به شهرداری گناباد پرداخت کرده و در این زمینه هیچ بدهی به این نهاد ندارد و این موضوع توسط دانشگاه بارها پیگیری شد و در جلسات متعدد با شهرداری و نیز مسئولان شهرستان بارها مطرح و مورد تاکید قرار گرفته اما متاسفانه هنوز به سرانجام مطلوب نرسیده؛ ضمن آن که تقاطع بلوار پرستار و بلوار پاسداران نیز یکی از نقاط پرخطر در تردد به بیمارستان است که امیدواریم این مسئله نیز مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

بودجه لازم برای این پروژه را نداریم

مهران حسین‌زاده شهردار گناباد در پیگیری خبرنگار تسنیم در زمینه پروژه بلوار پرستار اظهار داشت: مساحت کل قسمت ورودی بیمارستان علامه بهلول 3800 مترمربع آسفالت اجرا شده به مساحت 1500 مترمربع (650 متر مربع آن مربوط به سال گذشته) با اعتبار 710 میلیون ریال است.

وی ادامه داد: از دیگر اقدامات شهرداری در زمینه این پروژه جدول سنگی 650 متر طول با اعتبار یک میلیارد و 300 میلیون ریال، جدول بتن 1950 متر طول با اعتبار یک میلیارد و 70 میلیون ریال، زیرسازی 11200 متر مکعب 3 میلیارد و 170 میلیون ریال، تملک و تعریض به ارزش 3 میلیارد و 100 میلیون ریال،خدمات فنی و نقشه‌برداری یک میلیارد و 100 میلیون ریال که جمع کل اقدامات با اعتبار بیش از 10 میلیارد 450 میلیون ریال بوده است.

شهردار گناباد با اشاره به آسفالت لاین سمت راست این پروژه اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی برای آسفالت تامین قیر است که در تلاش هستیم برای آن راهکاری پیدا کنیم و یکی دیگر از مشکلات این پروژه احداث پل بر روی رودخانه است که در حدود  یک میلیارد تومان هزینه دارد که این مبلغ در توان شهرداری گناباد نیست.

حسین‌زاده خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته قرار بود سه میلیارد تومان به بودجه دانشگاه علوم پزشکی برای این پروژه اضافه شود که با 2.7 میلیارد تومان این پروژه تکمیل می‌شد که سازمان مدیریت با آن مخالفت کرده و باید این بودجه بین دو نهاد جابه جا شود.

به گزارش تسنیم، حدود 2 میلیون نفر فقط از شهرهای اطراف به بیمارستان علامه بهلول مراجعه و خود مردم شهر گناباد نیز از همین مسیر برای دسترسی به بیمارستان استفاده می‌کنند که باید این پروژه در اولویت‌های شهرداری قرار گیرد و مسئولان با جدیت بیشتری آن را پیگیری کنند.

گزارش از یاسر سالاری گناباد

انتهای پیام/281/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon