طرح کسب دانش فنی تکثیر بچه ماهی سی‌باس در بوشهر با ۸ میلیارد تومان اجرا شد


طرح کسب دانش فنی تکثیر بچه ماهی سی‌باس در بوشهر با 8 میلیارد تومان اجرا شد

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح کسب دانش فنی تولید و تکثیر بچه ماهی سی‌باس در بوشهر گفت: این طرح به عنوان یکی از ۳۱ طرح فناورانه ملی با ۸ میلیارد تومان اعتبار اجراء شده که امسال افتتاح می‌شود.

علی احمدی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با بیان اینکه جهاد دانشگاهی نقش مهمی در تولید طرح‌های فناورانه دارد اظهار داشت: طرح آزمایشگاه تشخیص طبی و ژنتیک یکی از طرح‌های در دستور کار جهاد دانشگاهی است که اکنون 40 درصد تجهیزات آزمایشگاهی خریداری شده و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برای تکمیل این آزمایشگاه 2 میلیارد تومان اعتبار مصوب کرده است.

وی، بیان کرد: در  صورت تخصیص اعتبار یاد شده این طرح آماده بهره‌برداری است که در این راستا بکارگیری مسئول فنی پاتالوژیست و صدور مجوزه بهره‌برداری امری مهم و ضروری است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر به اجرای طرح مرکز نوآوری و شکوفایی پرداخت و خاطر نشان کرد: این طرح در بهمن ماه سال قبل به صورت ویدئوکنفرانس توسط وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ورزش و جوانان در 15 استان راه‌اندازی شد که در این راستا بودجه‌ای توسط مجلس شورای اسلامی مصوب شده است.

احمدی‌زاده برگزاری 10 رویداد کسب و کار و 13 استارتاپ شتابدهنده کسب و کار را دیگر برنامه‌ها دانست و بیان کرد: در این راستا از ایده‌های خلاق و برتر و مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق صندوق پژوهش و فناوری  به ویژه در حوزه فناوری اطلاعات، انرژی و آبزیان حمایت می‌شود.

وی، طرح مرکز ناباروری و نازایی سلول‌های بنیادی را از دیگر طرح‌ها دانست و خاطر نشان کرد: در این خصوص با توجه به افتتاح مرکز سلول‌های بنیادی استان بوشهر تمهیدات لازم فراهم شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر راه‌اندازی آزمایشگاه کووید19 استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و گفت: در این راستا در حال مشارکت با دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای راه‌اندازی هستیم.

احمدی‌زاده از اجرای طرح کسب دانش فنی تولید و تکثیر بچه ماهی سی‌باس در بوشهر خبر داد و بیان کرد:مجوز رسمی این طرح اخذ شده  و 8 میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی مصوب شده است.

وی، با بیان اینکه 4.8 میلیارد تومان سهم استان بوشهر در اجرای طرح کسب دانش فنی تولید و تکثیر بچه ماهی سی‌باس در سفر استانی رئیس جمهور تعیین شد افزود: از 8 میلیارد تومان اعتبار مصوب یاد شده تاکنون 2.5 میلیارد تومان تخصیص یافته و مجوز رسمی به عنوان مرکز آبزیان دریایی جنوب صادر شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با بیان اینکه  این طرح به عنوان یکی از 31 طرح فناورانه ملی امسال افتتاح می‌شود تصریح کرد: در حال حاضر 1.2 هکتار زمین در شهرک شیلاتی دلوار خریداری شده که برای اجرای کامل این طرح به 8 هکتار زمین دیگر نیاز است.

احمدی‌زاده بیان کرد: پروپوزال طرح کسب دانش فنی تولید و تکثیر سالانه 5 میلیون قطعه بچه ماهی سی باس در سال نوشته شده و پیگیری‌های لازم از مرکز و سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی انجام شده است.

وی، با بیان اینکه ساخت حوضچه‌های ماهیان مولد در حال انجام است افزود: در کنار این پروژه بزرگ و مهم تولید غذای زنده تولید آرتمیا، روتیفر، و جلبک مورد توجه ویژه جهاد دانشگاهی قرار دارد.

انتهای پیام/190/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon