ویلاسازی به یک اپیدمی در آذربایجان شرقی تبدیل شده است/کاهش چالش‌های واسطه گری محصولات کشاورزی

ویلاسازی به یک اپیدمی در آذربایجان شرقی تبدیل شده است/کاهش چالش‌های واسطه گری محصولات کشاورزی

گروه استان‌ها - رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، با انتقاد از اینکه ویلا سازی در استان به یک اپیدمی تبدیل شده است گفت: قانون حفظ اراضی، تغییر کاربری از کشاورزی به ویلاسازی را ممنوع می‌داند.

اکبر فتحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با انتقاد از اینکه ویلا سازی در استان به یک اپیدمی تبدیل شده است اظهار داشت: قانون حفظ اراضی، تغییر کاربری از کشاورزی به ویلاسازی را ممنوع می‌داند و فقط در قالب یک کمیسیون اجازه تغییر کاربری می‌دهد.

وی در مورد نحوه برخورد با تغییر کاربری‌های غیر مجاز گفت: سازمان جهاد کشاورزی با همکاری ناجا می‌تواند مانع ساخت شود و بعد از ساخت هم با طرح دعوا در محاکم، به عنوانی مجری حکم می‌توان تخریب کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه مردم به دلیل آپارتمان نشینی، به سمت ویلاسازی روی آورده‌اند و باید به این رویکرد پاسخ دهیم، افزود: قرار بود اداره کل راه و شهرسازی شهرک‌های ویلایی ایجاد کند تا پاسخگوی مجاز نیازه مردم بوده و از تغییر کاربری غیرمجاز جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه در مسیر اتوبان تبریز-سهند می‌توانیم شهرک ویلایی ایجاد کنیم و به نیاز مردم جواب دهیم، ابراز داشت: با این اقدام می‌توانیم اراضی کشاورزی اطراف شهر تبریز را از تغییر کاربری مصون نگه داریم.

فتحی در ادامه در مورد مکانیزاسیون کشاورزی استان برای افزایش بهره وری و تولید، توضیح داد و گفت: ضریب مکانیزاسیون استان ما بیش از متوسط کشوری است و این یعنی ضایعات ما از متوسط کشوری کمتر است چراکه کاهش ضایعات با نوسازی ماشین آلات کشاورزی و افزایش مکانیزاسیون کشاورزی محقق می‌شود.

وی در ادامه، دلالی و واسطه گری محصولات کشاورزی را دو سویه و دارای فواید و مضرات دانست و خاطر نشان کرد: واسطه، همیشه به عنوان عنصر نا مطلوب نیست، چراکه برای کشاورزان خرد به صرفه نیست که برای محصولات کم خود به دنبال بازاریابی باشند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اقدامات این سازمان برای کاهش چالش‌های واسطه گری را مورد اشاره قرار داد و گفت: بازاریابی باید برای کشاورز به صرفه باشد و این با یکپارچه سازی اراضی و اصلاح شرایط رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: اکنون سازمان تعاون روستایی نقش واسطه‌ها را دارد، محصول کشاورز را خریداری کرده و نهاده‌های مورد نیاز را باید تأمین کند. ضعف‌هایی در ساختار شرکت‌های تعاون روستایی داریم که باید اصلاح شود.

انتهای پیام/111/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon