فیلم// القای ترس از سوی پزشک در "غربالگری" مادران باردار چگونه به سقط جنین ختم می‌شود؟!

فیلم// القای ترس از سوی پزشک در "غربالگری" مادران باردار چگونه به سقط جنین ختم می‌شود؟!

پزشک در جریان غربالگری با طرح احتمال سندروم داون، مادر را می‌ترساند، هزینه آزمایش‌ها هم زیاد است، از طرفی خودِ پزشک را هم از جریمه سنگین در صورت تولد نوزاد معلول ترسانده‌اند! این زیرساخت‌ها جوری طراحی شده‌اند که عملاً منجر به سقط جنین می‌شود!

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ آزمایش‌های غربالگری مادران در دوران بارداری، هیچ کدام جنبه درمانی ندارد و تنها کارکرد آنها تشخیصی است، روند تست‌های غربالگری اجباری کنونی ‌با تحمیل فشار روحی و هزینه فراوان می‌تواند باعث افزایش میزان سقط جنین شود.

از طرفی، در مورد میزان خطای تشخیصی آزمایش‌های غربالگری می‌توان گفت که آزمایش "آمنیوسنتز" غربالگری عامل سقط یک درصد از جنین‌های سالم است ‌یعنی در 100 هزار مورد آزمایش آمنیوسنتز که در سال انجام می‌شود، برای پیدا کردن 1200 جنین مبتلا به سندروم داون، 1000 جنین سالم به‌خودی خود سقط می‌شود! این تنها بخش کوچکی از تراژدی آزمایشات غربالگری دوران بارداری است!

در ویدئوی زیر امیرحسین بانکی‌پور؛ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار می‌کند که در زمان حاضر از قوانین سقط جنین سوءاستفاده می‌شود(!) به این صورت که هر مشکل جزئی در جنین یا هر احتمالی را به‌عنوان "حرج" مادر تفسیر می‌کنند! از سوی دیگر، پزشک با طرح احتمال سندروم داون، مادر را می‌ترساند، هزینه آزمایش‌ها هم زیاد است، از طرفی خودِ پزشک را هم از جریمه سنگین در صورت تولد نوزاد معلول ترسانده‌اند! این زیرساخت‌ها جوری طراحی شده‌اند که فرهنگ و ذائقه‌ها را تغییر دهند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس متذکر می‌شود بسیاری از مادرانی که پزشک آنها را ترسانده است اما مقاومت کرده‌اند و جنین خود را سقط نکرده‌اند و بچه آنها سالم به دنیا آمده است، به‌خاطر عدم سقط نوزاد سالمشان، خدا را شکر می‌کنند.

 

غربالگری مادران باردار , سقط جنین , کاهش جمعیت , زایمان طبیعی , نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران ,

لازم به ذکر است این نماینده مجلس سهواً عنوان می‌کند که "طبق فتوای علما تا قبل از چهارماهگی و حلول روح اجازه سقط جنین وجود دارد" که این امر صحیح نیست؛ سقط جنین یکی از گناهان کبیره است که در فتواهای آیات عظام ممنوع اعلام شده است.

از بین بردن نطفه بعد از استقرار آن در رحم و همچنین سقط جنین در هیچ یک از مراحل بعدی جایز نیست مگر آنکه استمرار حاملگی برای حیات مادر خطرناک باشد که در این صورت سقط جنین قبل از ولوج روح اشکال ندارد، ولی بعد از دمیدن روح جایز نیست حتی اگر ادامه حاملگی برای حیات مادر خطرناک باشد؛ همین‌طور زمانی که استمرار بارداری حیات مادر و جنین، هر دو را تهدید کند و نجات زندگی طفل به هیچ وجه ممکن نباشد، ولی نجات زندگی مادر به‌تنهایی با سقط جنین امکان داشته باشد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران