۳۰ مرکز درمانی در مشهد مجوز پذیرش گردشگر سلامت دارند
گروه استانها- مدیرگردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر ۳۰ مرکز شامل بیمارستان، کلینیک و درمانگاه در این شهر مجوز گردشگری سلامت دارند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن اظهار داشت: در حال حاضر 30 مرکز شامل بیمارستان، کلینیک و درمانگاه در مشهد مجوز گردشگری سلامت دارند که از این تعداد هشت بیمارستان شامل خاتم الانبیا (ص)، امام رضا (ع)، ولایت، شهید هاشمینژاد، آیت الله طالقانی، قائم (عج) و بیمارستانهای دکتر شیخ و اکبر در حوزه کودکان به صورت دولتی و مابقی در بخش خصوصی فعالیت دارند.
وی افزود: بر اساس شیوه نامه جدید هر بیمارستان، درمانگاه و یا کلینیک میتواند با رعایت استانداردهای لازم مجوز گردشگری سلامت را اخذ کرد اما در خصوص مطبهای پزشکی برای انجام کارهای زیبایی، هنوز شیوه نامه ای از سوی وزارت بهداشت ابلاغ نشده است.
خوششکن از سه برابر شدن تعداد شرکتهای فعال در حوزه گردشگری سلامت در مشهد خبرداد و گفت: در حال حاضر 100 شرکت گردشگری بدین منظور فعالیت دارند.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی صنعت گردشگری سلامت در سال جدید با رویکرد ارائه خدمات سلامت از مبدا تا مبدا در دستور کار قرار دارد افزود: ارتقای کیفی و کمی خدمات در قالب یک برنامه جامع پنج ساله برای گردشگری سلامت با موضوعات مختلفی بررسی و در همین زمینه آموزشهایی به بیمارستانها، راهنمایان توریستهای سلامت داده میشود.
وی خاطر نشانکرد: ارتقای کیفیت خدمات تشخیصی، درمانی و تندرستی، افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمت برای صیانت از جایگاه انقلاب اسلامی با برخورد مناسب و تکریم گیرندگان خدمت، افزایش کمی زائران خارجی تا سقف 200 هزار نفر طی پنج سال با اطلاعرسانی و معرفی ظرفیتهای پزشکی مشهد از جمله اهدافی است که در این راستا دنبال میشود.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد معرفی ظرفیت درمانی مشهد در مسیر تهیه فرآیند ارائه خدمات از مبدا تا مبدا، ایجاد ظرفیت قانونی برای سرمایه گذاری در این زمینه، تدوین برنامه آموزشی برای ارائه خدمت، و گسترش برنامههای آموزشی شرکتهای فعال در زمینه گردشگران سلامت را از جمله برنامهها در راستای گسترش گردشگری سلامت برشمرد و گفت: علاوه بر این به کارکنان بیمارستانها اعم از نیروی خدماتی بیمارستان، کادر پرستاری، پذیرش و اساتید برای ارائه خدمت به بیماران گردشگر سلامت نیز آموزشهایی ارائه میشود.
خوش شکن با بیان اینکه توجه به ظرفیتهای گردشگری تندرستی، پزشکی و طبیعت درمانی و معرفی ظرفیتهای این حوزه به توریسم سلامت از دیگر رویکردهای حوزه گردشگری سلامت در سال جدید است، عنوان کرد: تمام فعالیتها در مسیر سند جامع گردشگری خواهد بود علاوه بر این تدوین برنامههای آموزشی برای توانمندسازی تمامی فعالان صنعت گردشگری سلامت و ایجاد ظرفیتهای قانونی برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی در حوزه گردشگری سلامت از دیگر برنامههای مهم این حوزه به شمار میرود.
انتهای پیام/281/ن