مجوز استخدام در اورژانس کهگیلویه و بویراحمد صادر شد
رئیس مرکز اورژانس کهگیلویه و بویراحمد از اخذ مجوز استخدام ۳۶ نفر در اورژانس استان خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۵ نفر به صورت شرکتی و ۱۱ نفر نیز از طریق آزمون فراگیر دستگاههای اجرایی جذب میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محسن جلیل رئیس مرکز اورژانس کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز در نشست با خبرنگاران با اشاره به وجود 45 پایگاه شهری، جادهای و هوایی اورژانس در سطح استان، اظهار داشت: 15 پایگاه مصوب دارای مجوز هم داریم که هنوز راهاندازی نشده و امیدواریم با راهاندازی این پایگاهها بتوانیم خدمات باکیفیت تر و بهتری به مردم استان ارائه دهیم.
رئیس مرکز اورژانس کهگیلویه و بویراحمد افزود: در مجموع 280 نیروی عملیاتی و ستادی در اورژانس استان فعالیت میکنند اما در سطح استان با کمبود شدید نیرو روبرو هستیم.
جلیل به آمار ماموریتهای اورژانس 115 استان اشاره داشت و بیان کرد: در سال 97 حدود 38 هزار و 637 ماموریت اورژانسی داشتیم که هشت هزار و 260 مورد از آنها ماموریتهای تصادفی بوده و 12 هزار و 737 مصدوم ناشی از این تصادفات در سامانه اورژانس به ثبت رسیده است.
رئیس مرکز اورژانس کهگیلویه و بویراحمد گفت: سال گذشته 72مورد فوتی در سامانه اورژانس استان به ثبت رسید که 70 مورد قبل از رسیدن آمبولانس و دو مورد حین انتقال جان خود را از دست دادند.
جلیل عنوان کرد: در 6 ماهه نخست امسال 20 هزار و 247 ماموریت اورژانسی در سطح استان انجام شد که از این تعداد چهار هزار و 724 مورد ماموریتهای تصادفی بود و در این ماموریتها به هفت هزار و 457 مصدوم رسیدگی شد.
وی به آمار فوتیهای ثبتشده در سامانه اورژانس در 6 ماهه نخست امسال اشاره داشت و گفت: در این مدت 77 فوتی در سامانه اورژانس ثبت شد که 72 نفر قبل از رسیدن آمبولانس و پنج نفر حین انتقال جان خود را از دست دادند.
رئیس مرکز اورژانس کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه دو بالگرد کار امداد هوایی را در استان انجام میدهند، ابراز کرد: اورژانس هوایی استان در سال 97 حدود 247 ماموریت انجام داد و در پنج ماهه امسال نیز 99 مورد ماموریت اورژانس هوایی داشتیم.
جلیل به نقش اورژانس هوایی در کاهش مرگ و میر مادران باردار اشاره داشت و بیان کرد: از سال 97 تاکنون حتی یک مورد مرگ و میر مادران باردار در استان نداشتیم که اورژانس هوایی نقش مهمی در این زمینه داشته است.
وی بیان کرد: بالگردها زمان انتقال از سر صحنه به بیمارستان را کاهش میدهند و وجود دو بالگرد در اورژانس ما سبب شده که زمان انتقال ما به نرم جهانی و حتی کمتر از آن برسد.
رئیس مرکز اورژانس کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: هماکنون با داشتن تقریبا یک پایگاه در هر 30 کیلومتر، در رتبه دوم کشور قرار داریم با این حال در مناطقی از جمله بخش کبگیان و شهر یاسوج نیاز به پایگاه اورژانس جدید داریم.
جلیل تصریح کرد: جمعیت رسمی شهر یاسوج در سامانه وزارت کشور 137 هزار نفر است در حالی که با در نظر گرفتن جمعیت حاشیهنشین، باید به 300 هزار نفر خدمات ارائه شود که عملا امدادرسانی به این جمعیت مشکل است.
رئیس مرکز اورژانس کهگیلویه و بویراحمد به آمار غرقشدگیها در استان اشاره داشت و بیان کرد: 30 مورد ماموریت غرقشدگی در شش ماهه نخست امسال داشتیم.
جلیل ادامه داد: یکی از معضلات ما در اورژانس، مزاحمتهای تلفنی است که امیدواریم با راهاندازی اتوماسیون عملیاتی اورژانس شاهد کاهش مزاحمتها باشیم.
وی با بیان اینکه کمتر از 20 درصد تماسگیرندگان با اورژانس واقعی هستند و نیاز به خدمات اورژانسی دارند، عنوان کرد: در سال 96 حدود 50 درصد تماسهایی که با اورژانس 115 استان گرفته شد مزاحمتهای تلفنی یا درخواستهای غیراورژانسی بود.
رئیس مرکز اورژانس کهگیلویه و بویراحمد از اخذ مجوز استخدام 25 نیروی شرکتی در مرکز اورژانس و فوریتهای پزشکی استان خبر داد و گفت: 11 نفر نیز از طریق آزمون فراگیر دستگاههای اجرایی جذب میشود.
انتهای پیام/ش