نبود اعتبارات مانع از توسعه زیرساخت‌های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد است

نبود اعتبارات مانع از توسعه زیرساخت‌های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد است

گروه استان‌ها ــ استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ظرفیت‌های بسیار در حوزه گردشگری، می‌تواند با مدیریت صحیح در این بخش گلیم رونق اقتصادی خود را از آب بکشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یاسوج، شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سال‌ها است که نام پایتخت طبیعت ایران را یدک می‌کشد، شهری که هر روز در حال گسترش و پذیرش ساکنان جدید است و نامش به عنوان یکی از شهرهای شاخص مهاجرپذیر کشور ثبت شده‌است.

ظرفیت صنعت گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به اقلیم چهارفصل قابل انکار نیست، اما آنچه به وضوح قابل لمس است نبود زیرساخت‌های مناسب در بخش گردشگری است و این استان آنچنان که باید و شاید نتوانسته است از این صنعت در مسیر توسعه، اشتغال و اقتصاد استفاده کند.

برای مثال آبشار یاسوج با وجود واقع شدن در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سالیان اخیر مورد بی‌مهری قرار گرفته‌است و نبود یک طرح جامع گردشگری باعث شده تا این مکان تفریحی توسعه مناسب را به خود نبیند.

برخی از پروژه‌های مهم گردشگری که با همکاری بخش خصوصی در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در حال ایجاد است، در عین وعده‌های چندساله مدیران استانی برای افتتاح همچنان مغفول مانده‌اند.

پارک آبی شهر یاسوج که توسط بخش خصوصی در حال ایجاد است، قرار بود در دهه فجر سال 97 به بهره‌برداری برسد.

محمود باقری مدیرکل سابق میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد در مرداد ماه 97 میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه را 65 درصد عنوان کرده و وعده افتتاح فاز اول آن در بهمن ماه همان سال را داده بود.

این پروژه در زمینی به مساحت 9 هزار و 200 متر در دو مجموعه هتل و پارک آبی در منطقه تلخسرو بویراحمد قرار بود 3 سال پیش نگین درخشنده زیرساخت‌های گردشگری شهر یاسوج باشد.

پیمان خضوعی سرمایه‌گذار این پروژه اظهار داشت: 81 واحد اقامتی شامل 193 تخت در این هتل پیش‌بینی شده است.

پیمان خضوعی با بیان اینکه هر طبقه این هتل 4ستاره 5سوئیت چهارنفره دارد، افزود: سالن اجتماعات، تالار و 3رستوران از جمله فضاهایی است که در این هتل پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه افزایش قیمت دلار مشکلاتی را در روند اجرای پروژه ایجاد کرد، گفت: با بهره‌برداری از این پروژه، 135 شغل مستقیم ایجاد می‌شود.

محمد حسین‌زاده معاونت گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: مجتمع پارک آبی شهر یاسوج با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حال حاضر دارای 95 درصد پیشرفت فیزیکی است.

وی افزود: تکمیل این پروژه به اعتبار بالغ بر 8 تا 10 میلیارد تومان نیاز دارد، که مبلغ 8 میلیارد و 600 میلیون تومان برای پرداخت به سرمایه‌گذار پیش‌بینی شده‌است.

انتهای پیام/455/س

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon